Software Test Analyst, IgniteTech (Remote) - $30,000/year USD

Crossover este sursa #1 din lume de locuri de muncă la distanță cu normă întreagă. Clienții noștri oferă plăți de top pentru talentul de top. Recrutăm acest rol pentru clientul nostru, IgniteTech. Ai ce trebuie?


Sunteți un expert în detectarea diferențelor dintre lucrurile pe care le observați față de ceea ce vă așteptați să fie? Îți place tehnologia, să înveți lucruri noi, să scrii cazuri de testare și să automatizezi execuția lor? Ești cu adevărat bun să folosești scrisul pentru a explica ceea ce ai văzut? Dacă da, căutarea dvs. de locuri de muncă se termină chiar aici.


La IgniteTech, reinventăm industria software-ului pentru întreprinderi. Modelul nostru „Netflix for Enterprise Software” schimbă jocul în ceea ce privește modul în care întreprinderile cumpără software, iar un element esențial al strategiei noastre de creștere este acela de a oferi clienților experiențe excelente în biblioteca noastră largă și în creștere de soluții.


Veți ajuta echipa de ingineri să asigure cel mai înalt standard de calitate pentru fiecare dintre produsele noastre din biblioteca noastră și este esențial pentru a oferi clienților o experiență de clasă mondială. Acest rol vă va provoca să treceți dincolo de a repeta aceeași suită de teste pentru același produs în fiecare zi și, în schimb, vă va forța să învățați și să testați zeci de produse.


Dacă împărtășiți obsesia noastră pentru calitatea produselor, profitați de această ocazie de a învăța și de a crește!


Ce vei face


 • Dezvoltarea de noi cazuri de testare și menținerea celor existente pentru a vă asigura că suitele de testare sunt actualizate cu cele mai recente modificări ale fiecărui produs
 • Automatizarea execuției cazurilor de testare pentru a evita munca manuală repetitivă de QA după fiecare lansare
 • Executarea cazurilor de testare definite pentru a descoperi erori și probleme de regresie
 • Documentarea rezultatelor cazurilor de teste nereușite și furnizarea de dovezi prin capturi de ecran și rapoarte de defecte


Ce nu vei face


 • Repetând aceeași suită de teste în fiecare zi pentru un singur produs; Biblioteca noastră de peste 60 de produse vă asigură că nu rămâneți niciodată fără produse noi de testat
 • Lucrul cu seturi de instrumente învechite, cum ar fi foi de calcul Excel; în schimb, instrumentele noastre avansate și automatizarea vă ajută să rămâneți concentrat pe testare


Responsabilități cheie ale analistului de testare software


 • Asigurarea că fiecare produs din portofoliul IgniteTech îndeplinește cel mai înalt standard de calitate, permițând o experiență de clasă mondială pentru clienți


Cerinte de baza


 • 3+ ani ca tester manual cu normă întreagă
 • O personalitate care este orientată spre detalii și dedicată muncii de înaltă calitate


Despre IgniteTech


Dacă vrei să lucrezi din greu la o companie în care poți să crești și să faci parte dintr-o echipă dinamică, alătură-te IgniteTech!


Prin portofoliul nostru de soluții software de top pentru întreprinderi, aprindem performanța afacerii pentru mii de clienți la nivel global. O facem într-un loc de muncă complet la distanță, care se concentrează pe construirea de echipe cu talent de top și pe operarea într-un model care oferă oportunități provocatoare și flexibilitate personală.


O carieră cu IgniteTech este provocatoare și rapidă. Căutăm mereu angajați energici și entuziaști care să se alăture echipei noastre de clasă mondială.


Oferim oportunități de contribuție personală și promovăm dezvoltarea carierei. IgniteTech este un angajator cu acțiuni afirmative, cu șanse egale, care apreciază puterea pe care diversitatea o aduce la locul de muncă.


Sunt atât de multe de acoperit pentru acest rol interesant, iar spațiul aici este limitat. Apăsați butonul Aplicați dacă ați găsit acest lucru interesant și doriți să aflați mai multe. Vă așteptăm cu drag!


Lucrul cu Crossover


Acesta este un post cu normă întreagă (40 de ore pe săptămână), pe termen lung. Poziția este disponibilă imediat și necesită încheierea unui acord de contractant independent cu Crossover. Nivelul de compensare pentru acest rol este de 15 USD/oră, ceea ce echivalează cu 30.000 USD/an presupunând 40 de ore pe săptămână și 50 de săptămâni pe an. Perioada de plată este săptămânală. Consultați www.crossover.com/help-and-faqs pentru mai multe detalii despre acest subiect.


La ce să vă așteptați în continuare:


 • Veți primi un e-mail cu un link pentru a începe cererea de angajare online, în ritm propriu.
 • Platforma noastră de angajare vă va ghida printr-o serie de evaluări online de „screening” pentru a verifica dacă se potrivește de bază la locul de muncă, abilitățile legate de locul de muncă și, în final, câteva misiuni specifice unui loc de muncă din lumea reală.


Important! Dacă nu primiți un e-mail de la noi:


 • În primul rând, trimiterea, reîmprospătarea și verificarea din nou a e-mailurilor pot dura până la 15 minute.
 • În al doilea rând, verificați dosarele de spam și nedorit pentru un e-mail de la Crossover.com, marcați ca „Nu este spam”, deoarece veți primi și alte e-mailuri.
 • În al treilea rând, vom trimite la orice cont de e-mail pe care l-ați indicat în formularul de aplicare - în mod implicit, aceasta este adresa de e-mail pe care o utilizați ca nume de utilizator LinkedIn și poate fi diferită de cea pe care ați verificat-o deja.
 • Dacă toate celelalte nu reușesc, resetați-vă parola vizitând https://www.crossover.com/auth/reset-password dacă ați aplicat deja folosind LinkedIn EasyApply.
Cod job crossover: LJ-4426-RO-Brasov-SoftwareTestAn.002


Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Crossover for Work pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Crossover for Work pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Crossover for Work locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?