Specialist Comunicare

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Rolul tau: Cautam un Specialist Comunicare pentru a se alatura echipei unei companii specializate in organizarea de evenimente. Rolul tau este sa gestioneazi toate paginile de socializare ale companiei, ale clientilor, sa creezi continut, sa promovezi si sa urmaresti campaniile pentru evenimente pe platformele de social media. Acestui post ii revine rolul de a redacta si a trimite newsletter, de a colabora cu toate departamentele interne, cu furnizorii de servicii si cu clientii in campaniile de promovare a evenimentelor organizate.

Dorim sa cunoastem o persoana cu bune abilitati de relationare, eficienta, proactiva, sociabila, cu buna capacitate de prioritizare, de organizare, responsabila. Profilul este conturat de seriozitate, incredere, onestitate, disponibilitate pentru program de lucru flexibil si deplasari la evenimente. Totodata, sunt apreciate atitudinea pozitiva, amabilitatea si respectul, disponibilitatea de invatare, dorinta de perfectionare continua si dezvoltare profesionala.
Daca te regasesti in rolul descris mai sus, atunci dorim sa te cunoastem!

Cunostinte si calificari necesare:

 • Studii superioare finalizate
 • Excelente abilitati de comunicare si editoriale
 • Cunostinte si intelegere a canalelor de marketing
 • Cunostinte de limba engleza (avansat)
 • Cunostinte Microsoft Office (avansat)
Experienta ta de munca:
 • Experienta de munca si/sau voluntariat in organizarea de evenimente (constituie avantaj)
 • Experienta in gestionarea campaniilor de promovare online

Descrierea jobului

JOB-ul tau | Principalele domenii de responsabilitate includ, dar nu se limiteaza la:

 • Promovezi si monitorizezi permanent evenimentele prin intermediul retelelor de socializare (ex: facebook, linkedin, youtube, instagram s.a.). Gestionezi retelele de socializare prin postarea continutului.
 • Actualizezi informatiile despre evenimente pe toate paginile de socializare ale companiei si ale clientilor (redactezi si incarci continut pe platforme, preiei, postezi fotografii, secvente video). Actualizezi site-urile companiei sub aspectul formei si al continutului.
 • Realizezi si transmiti newsletter-e periodice, realizezi diverse machete si materiale promotionale.
 • Colaborezi si comunici indeaproape pe partea de continut cu echipa de design, pastrezi permanent contactul cu toti colegii, colaborezi si impartasesti informatii in vederea realizarii sarcinilor; colaborezi cu furnizorii de servicii (grafica, web design, fotografi s.a.), cu clientii, in vederea redactarii machetelor si materialelor promotionale.
 • Participi la evenimentele organizate de companie si asiguri diverse activitati specifice evenimentului.

Beneficii:
 • Pachet financiar constituit din salariu fix, completat de tichete de masa
 • Posibilitatea de dezvoltare profesionala alaturi de o echipa tanara, dinamica, ambitioasa

Descrierea companiei

Integra HR – Trebuie sa stii ca Integra HR este o altfel de companie de consultanta HR. Suntem aici pentru a gasi omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit.

Clientul nostru Events Design Cluj-Napoca este o companie specializata in organizarea de congrese si conferinte medicale pe plan national. Detalii pe www.eventsdesign.ro.

Asteptam CV-ul tau. Daca indeplinesti criteriile pentru aceasta pozitie, te voi contacta pentru a stabili o prima intalnire si pentru a te cunoaste.

Prin trimiterea aplicatiei tale pentru acest anunt de angajare iti exprimi acordul de a fi contactat prin e-mail, telefon sau prin alt mijloc de comunicare, de catre unul dintre reprezentantii nostri, cu scopul de a-ti oferi mai multe detalii despre postul vizat, de a stabili un interviu, o intalnire sau o discutie ulterioara relationata unei oportunitati de angajare. Pentru mai multe detalii privind utilizarea datelor personale, te rugam sa citesti politica noastra de confidentialitate (https://www.integrahr.ro/acord-consimtamant-gdpr).