SPECIALIST OPTOMETRIST / AGENT VANZARI

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- Student in an terminal sau absolvent cu studii de specialitate finalizate
- Experienta in domeniu
- Cunostinte PC
- Orientare catre client
- Bune abilitati de comunicare si negociere
- Dorinta de perfectionare
- Persoana responsabila, serioasa si loiala companiei
- Cunostinte de baza in domeniile optometrie/optica medicala

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:

1.Optometrist:
- Testarea vederii in cabinete specializate in scopul determinarii dioptriilor, aparatura medicala de ultima generatie computerizata
- Prescrierea retetei de ochelari de vedere si lentile de contact
- Oferirea de consultanta de specialitate clientilor in vederea alegerii produsului optic adecvat nevoilor purtatorului
- Mentinerea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora.
- Promovarea si vanzarea in magazine specializate proprii a produselor optice comercializate de Opti-plus
- Derularea activitatilor de gestionare a magazinului (receptie marfa, etichetare, verificare preturi si termene de valabilitate, inventariere, livrare, vanzare etc.).

2.Agent vanzari:
- Derularea activitatilor de vanzare produse si servicii in centre de optica si oferirea de consultanta de specialitate clientilor.
- Derularea activitatilor de gestionare a magazinului (receptie marfa, etichetare, verificare preturi si termene de valabilitate, inventariere, livrare, vanzare etc.).
- Mentinerea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora.

BENEFICII:

- Pachet salarial motivant
- Mediu de lucru flexibil, placut, colegial
- Oportunitate de a lucra intr-o firma extrem de profesionista, cu prestigiu solid in domeniu
- Reale posibilitati de avansare
- Stabilitate profesionala si siguranta financiara pe termen lung

Descrierea companiei

Grupul Opti-plus Vision numara 50 cabinete de optica, 23 dintre acestea localizate in Bucuresti, situandu-ne astfel pe unul dintre primele locuri in randul firmelor de profil din Romania. " Vederea dumneavoastra este in fiecare zi grija noastra !" - este moto-ul Opti-Plus, transformat in misiunea nostra de zi cu zi. Formam o echipa tanara, ambitioasa, alcatuita exclusiv din profesionisti care cauta in fiecare zi performanta si satisfacerea nevoilor vizuale ale clientilor nostri. Daca esti un foarte bun specialist al vederii si doresti sa lucrezi intr-o atmosfera extrem de profesionista, sau daca esti student la optometrie in an terminal, ori proaspat absolvent la inceput de drum si doresti sa inveti practica optometrica de la cei mai buni, atunci esti binevenit la Opti-plus. Vei gasi pachete salariale atractive, munca in echipa si ajutor reciproc, atmosfera frumoasa de lucru si multa intelegere din partea colegilor. Corespunzi profilului de mai sus? Atunci te asteptam la noi ! Mai intai cu un CV, pe acest site sau la adresa de e-mail office@opti-plus.ro (dar si la oricare dintre magazinele noastre), apoi la un interviu, iar dupa, intr-unul dintre cabinetele Opti-plus, alaturi de colegi. Indrazneste, nu te asteapta un job, ci o cariera!