Sr. Program Manager - Strategic Sales Compensation Programs

Acest rol a fost desemnat „Office”, ceea ce înseamnă că veți lucra în principal dintr-un birou HPE.


Descrierea postului


Hewlett Packard Enterprise (HPE) promovează modul în care oamenii trăiesc și lucrează. Adunăm minți curioase pentru a crea soluții tehnologice inovatoare, ajutându-i pe clienții noștri să-și pună amprenta asupra lumii


Căutăm Manager de program senior care să se alăture echipei noastre!


Managerul senior de program se va concentra pe definirea, dezvoltarea și furnizarea de programe complexe de transformare interfuncțională în cadrul echipei de pregătire și compensare a vânzărilor WW, precum și pe organizația HPE mai largă, care oferă beneficii măsurabile și susținute pentru clienții, partenerii și partenerii noștri. echipe interne.


În acest rol critic nou creat în Echipa de Compensare și Pregătire a Vânzărilor WW, Managerul Senior de Program, programele strategice vor ajuta la gestionarea fazei de stabilizare/optimizare și a MTO Faza II a programului.


Candidatul ideal va asigura o colaborare fără probleme cu diverse părți interesate din programul Move-to-Orders (MTO) pentru a rezolva probleme, a eficientiza comunicațiile, planificarea, raportarea, gestionarea resurselor, MOC și alte aspecte cheie ale călătoriei generale de transformare. Acest rol stimulează, de asemenea, guvernanța, transparența și trasabilitatea parteneriate cu diverși lideri funcționali din organizație.


Titularul raportează direct directorului executiv al programului de compensare a vânzărilor WW, care conduce Mutarea la comenzi, precum și alte programe strategice/de îmbunătățire critice.


Părțile interesate cheie pentru acest rol de PM includ WW Sales Comp & Readiness VP și echipa lor de conducere, echipa Global Sales Leadership, reprezentanții Global Sales Strategy & Planning, Finanțe, HR/managementul resurselor, IT, Global Operations, precum și furnizori/agenții externi.


Acest rol va influența de obicei talentul la nivel de MAS până la DIR și VP.


Cum vei marca


 • Înțelegeți și traduceți nevoile părților interesate interne și externe pentru a se alinia la priorități, definiți. Modelați și executați programe de transformare,
 • Căutați continuu oportunități de îmbunătățire
 • Încurajează și facilitează colaborarea la nivelul întregii organizații pentru a rezolva probleme complexe de afaceri și pentru a oferi un punct de vedere independent
 • Conduceți programe de transformare interfuncțională – definirea oportunităților, evaluarea datelor, proiectarea și implementarea soluțiilor optime și sustenabile end-to-end
 • Aplicați cadre de management de proiect/cele mai bune practici pentru a structura/guverna programele de la început până la integrare
 • Definiți și executați inițiative de management al schimbărilor pentru a sprijini schimbările de strategie și proces
 • Gestionați eficient resursele de proiect matrice în activitățile de planificare și execuție
 • Comunicați actualizările programului, KPI-urile într-un mod oportun, succint și antrenant părților interesate cheie
 • Stabiliți și promovați consistența prin metodologii standard PM


Despre tine


 • De obicei, peste 10 ani de experiență totală în strategie, planificare, operațiuni, finanțe sau în domeniul funcțional aferent.
 • Este necesară diplomă universitară avansată (de exemplu, MBA) sau experiență echivalentă demonstrabilă.
 • Experiența anterioară ca PMO/gestionarea proiectelor de transformare la scară globală reprezintă un avantaj
 • Certificarea Project Management Professional (PMP) este un avantaj
 • Abilități de îmbunătățire a proceselor (certificări Lean Six Sigma – Centura verde/neagră benefică)
 • Compensarea vânzărilor și/sau experiența în vânzări este esențială
 • Abilități analitice puternice
 • Cunoștințe excelente de Microsoft Office
 • EQ: capacitatea de a se adapta la reacțiile, nevoile și obiectivele celorlalți
 • Abordare altruistă și de susținere a rolului


Ce vă putem oferi


Beneficii extinse, un salariu competitiv și participarea la valorile și scopul comun care fac din Hewlett Packard Enterprise unul dintre cei mai atractivi angajatori din lume! La HPE, obiectivul nostru este să oferim oportunități egale, echilibru flexibil între viața profesională și viața privată și o carieră în continuă evoluție.


Alăturați-vă nouă și lăsați-vă amprenta!


HPE este un angajator cu șanse egale de angajare/veterani/cu handicap/LGBT și acțiune afirmativă. Ne angajăm în diversitate și în construirea unei echipe care reprezintă o varietate de medii, perspective și abilități. Nu discriminăm și toate deciziile pe care le luăm sunt luate pe baza calificărilor, meritelor și nevoilor afacerii. Scopul nostru este să fim o echipă globală diversă, reprezentativă pentru clienții noștri, într-un mediu incluziv în care putem continua să inovăm și să creștem împreună.


#polonia #romania #spania #mexic #republica ceha #bulgaria


Loc de munca


Planificarea afacerii


Nivelul locului de muncă


Maestru


Hewlett Packard Enterprise este EEO F/M/Veteran protejat/Persoană cu dizabilități.


HPE va respecta toate legile aplicabile legate de utilizarea dosarelor de arestare și condamnare, inclusiv San Francisco Fair Chance Ordinance și legi similare și va lua în considerare pentru angajare solicitanții calificați cu antecedente penale.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Hewlett Packard Enterprise pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Hewlett Packard Enterprise pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Hewlett Packard Enterprise locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?