-ascuns-at AM" class="img-responsive" height="339" src="https://imgcdn.bestjobs.eu/cdn/t/plain/tinymce/5e56389ca9a60.png" width="705">
Ai experienta intr-un post similar?
Esti pasionat/a si esti la curent cu noutatile din domeniu?
Esti o persoana dinamica si reusesti sa comunici cu usurinta?
Esti atent/a la detalii si iti place sa fie totul bine organizat?
Iti doresti sa lucrezi intr-un loc modern?
Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este “da” atunci inseamna ca esti un candidat potrivit pentru acest post. Aplica aici sau trimite un CV la adresa pentru ca noi sa putem afla cate ceva despre tine si sa te chemam la interviu, daca profilul se potriveste.
Profilul candidatului:
- Experienta pe un post similar de minim 2 ani
- Cunoasterea operatiunilor, a produselor alimentare si a bauturilor, serviciul de bauturi de baza si
cunostinte de supraveghere
- Receptivitate la situatii care intervin in interactiunea cu oamenii
- Atitudine pozitiva, energica, cu viteza de reactie crescuta
- Responsabilitate si capacitate de a respecta procedurile de lucru
- Abilitati de prioritizare a activitatilor
- Initiativa si implicare
- Limba engleza – nivel avansat
Atributii si sarcini ale postului:
- Asista managerul restaurantului in planificarea programului ospatarilor în functie de forecastul saptamanal
- Asista managerul restaurantului in planificarea si configurarea evenimentelor speciale
- Asista managerul restaurantului cu colaborarea stransa cu Marketingul si Social Media
- Lucreaza indeaproape cu managerul restaurantului la inventarul lunar de bauturi si trimestrial la inventarul veselei/ pahare/ consumabile
- Se asigura ca toate rapoartele zilnice si lunare sunt detaliate si transmise in timp util
- Se asigura ca toate promotiile si actualizarile colaterale (inclusiv social media
si informatii despre site si actualizari de meniu) sunt efectuate in timp util
- Sustine intreaga operatiune F&B, inclusiv supravegherea altor zone daca este necesar
- Demonstreaza caracteristici pozitive de conducere care inspira membrii echipei sa indeplineasca si sa depaseasca standardele
- Participa la sedinte obligatorii, inclusiv la sedinte divizionale, sedinte de personal, etc.
- Asista la alte atributii, asa cum sunt atribuite de managerul restaurantului