Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Cerinte:
- Studii superioare in domeniul calitatii/ inginerie alimentara constituie un avantaj;
- Experienta coordonare echipe;
- Spirit de echipa
- Bune cunostinte PC (Ms Office);
Atributii:
- Planificarea, organizarea si montiorizarea activitatii operatorilor pe linie, astfel incat sa se desfasoare conform standardelor interne;
- Coordoneaza tura de zi/noapte/ urmareste zilnic activitatea personalului, asigura ca subordonaţii sai direcţi isi îndeplinesc toate obiectivele;
- Supravegheaza procesul de productie;
- Asigura performanta in concordanta cu standardele de calitate si igiena stabilite;
- Asigurarea existentei materiei prime si ambalaje pentru productie;
- Supravegheaza si controleaza curatenia si dezinfectarea suprafetelor si a aparatelor in unitatea de productie;
- Asigura suport managerului de calitate in implementrea si revizuirea planului HACCP;
- Participa la auditurile interne referitoare la implentarea procesului de calitate;