Technical Support with German

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

625113BR

Introducere

În acest rol, veți lucra într-unul dintre Centrele noastre de inovare pentru clienți IBM Consulting (centre de livrare), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Centrele noastre de livrare oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovarea și adoptarea de noi tehnologii.

O carieră în IBM Consulting este înrădăcinată de relații pe termen lung și de colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.

Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv Software și Red Hat.

Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.

Rolul și responsabilitățile dvs

În calitate de specialist în asistență tehnică, veți monitoriza și menține infrastructura și diverse aplicații în trei centre de date. Ca parte a echipei de operațiuni, veți fi responsabil pentru sarcinile proiectului, care pot include instalarea și configurarea sistemelor și aplicațiilor virtuale, diagnosticarea defecțiunilor hardware/software și rezolvarea problemelor de acces.

Responsabilitățile tale principale includ

 • Analizarea aplicațiilor dezvoltate de client, fișiere jurnal, scripturi de control al lucrărilor, livrări de fișiere și conținutul bazei de date, folosind instrumente pentru clienți și instrumente terțe;
 • Participă la producerea și întreținerea cerințelor de infrastructură pentru noile proiecte IT și versiunile majore ale sistemelor și aplicațiilor IT existente;
 • Asigura suport tehnic echipei de testare;
 • Responsabil pentru incident, problemă, modificare, lansare, managementul configurației, suport tehnic;
 • Efectuați implementarea aplicației (instalare, îndepărtare și reinstalare) și ajustați procedurile și liniile directoare de instalare.

Experienta tehnica si profesionala necesara

 • Experiență de lucru cu procesele ITIL (gestionarea incidentelor, problemelor, schimbărilor și cererilor)
 • Abilitatea de a analiza, sintetiza și lua decizii în conformitate cu SLA
 • Abilitati de negociere, diplomatic
 • Germană și engleză: fluent
 • Disponibilitate de a lucra în ture de 8 ore, inclusiv sărbătorile legale

Expertiza tehnica si profesionala de preferat

 • Windows Server 2008/2012

Despre Business Unit

IBM Consulting este afacerea IBM de consultanță și servicii profesionale la nivel mondial, cu capacități de lider pe piață în transformarea afacerilor și a tehnologiei. Cu o expertiză profundă în multe industrii, oferim servicii de strategie, experiență, tehnologie și operațiuni multora dintre cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Oamenii noștri se concentrează pe accelerarea afacerilor clienților noștri prin puterea colaborării. Credem în puterea tehnologiei utilizate în mod responsabil pentru a ajuta oamenii, partenerii și planeta.

Viața ta @ IBM

Într-o lume în care tehnologia nu stă niciodată pe loc, înțelegem că, devotamentul față de succesul clienților noștri, inovația care contează și încrederea și responsabilitatea personală în toate relațiile noastre, trăiesc în ceea ce facem ca membri IBM, în timp ce ne străduim să fim catalizatorul care face ca lumea funcționează mai bine.

A fi un IBMer înseamnă că vei putea să înveți și să te dezvolți pe tine însuți și pe cariera ta, vei fi încurajat să fii curajos și să experimentezi în fiecare zi, totul în același timp având încredere și sprijin continuu într-un mediu în care toată lumea poate prospera indiferent de mediul personal sau profesional. .

Comercianții noștri IBM sunt orientați spre creștere, rămân mereu curioși, deschiși către feedback și învață noi informații și abilități pentru a se transforma în mod constant pe ei înșiși și pe compania noastră. Ei au încredere că vor oferi feedback continuu pentru a ajuta alți membri IBM să se dezvolte, precum și să colaboreze cu colegii, ținând cont de o abordare axată pe echipă pentru a include perspective diferite pentru a obține rezultate excepționale pentru clienții noștri. Curajul pe care oamenii noștri IBM îl au de a lua zilnic decizii critice este esențial pentru ca IBM să devină catalizatorul progresului, îmbrățișând mereu provocările cu resursele pe care le au la îndemână, o atitudine de lucru și luptă mereu pentru o abordare axată pe rezultate în tot ceea ce fac.

Ești pregătit să fii IBMer?

Despre IBM

Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.

Declarație de locație

IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.

Fiind Tu @ IBM

IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?