Tehnician cablare structurata, sisteme de securitate

Salar net
500 - 1000 EURO / luna

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Candidatul ideal

Cu siguranta vei ajunge la interviu daca CV-ul tau ne demonstreaza ca ai experienta necesara in instalarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate. Noi, cei din Divizia de Proiecte si Operatiuni Speciale (POS) a DAB MSP, montam si configuram pentru companii sau institutii camere de supraveghere, alarme, bariere, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, dezvoltam infrastructuri tehnice de la zero si rezolvam orice incident din zona tehnica.

Trebuie sa ai cunostinte solide in cablare, de la mufa UTP pana la conectarea unei camere video, cunostinte medii de electrica, logica foarte buna si sa nu te sperii de surubelnita electrica, flex ori bormasina. Stim ca nu ai cum sa le cunosti pe toate insa pentru noi bazele conteaza mai mult decat experienta la un job similar, important este sa ai capacitate de invatare si adaptare la nou in fiecare zi. Ti-am zis anterior de bormasina pentru ca in Divizia de Proiecte si Operatiuni Speciale a DAB MSP chiar si managerii de echipa ajuta uneori la cablare / gaurit pereti :)

Pentru noi candidatul ideal este cel care a lucrat anterior in cablare structurata / montaj sisteme de securitate insa daca nu ai lucrat si ai vointa foarte mare credem ca te poti adapta usor, poti intra pe un post de Junior si cresti in timp. Daca ai lucrat la unul dintre marii operatori de telecomunicatii in zona de cablare te invitam sa aplici, este un avantaj.

Posturile sunt disponibile pentru completarea echipei din Prahova (Ploiesti). Daca ai diploma de Tehnician DSVCAM ai in vedere ca este un foarte mare avantaj.

Descrierea jobului

Divizia de Proiecte si Operatiuni Speciale (POS) din cadrul DAB MSP are nevoie de Tehnicieni DSVCAM capabili sa pregateasca terenul pentru cablare, sa cableze apoi sa configureze diverse sisteme de securitate, de la simple camere de supraveghere pana la bariere, sisteme avansate de control acces prin cartela, biometrice sau sisteme de detctie incendiu. Trebuie sa ai cunostinte solide in zona curentilor slabi, sa intelegi un aparat de masura, sa visezi ordinea dintr-o mufa UTP si bineinteles sa poti stapani o surubelnita electrica sau o bormasina. De aceea consideram ca tu trebuie sa indeplinesti aceste conditii minime pentru a ajunge la interviu:

# Cunostinte solide de cablare structurata (cunoasterea tuturor cablurilor de curenti slabi, mufare, sertizare, efectuarea cablarii)
# Cunostinte solide de electrica in domeniul de curenti slabi (stapanirea aparatului de masura, intelegerea diferentelor dintre VAC / VDC, Amperaj etc.)
# Abilitatea de a monta sisteme de securitate in cele mai dificile medii
# Cunostinte medii Networking (IP, DHCP)
# Cunostinte solide Hardware (depanare sisteme de securitate, camere, bariere, NVR-uri etc.)
# Cunostinte de baza instalare si configurare Software (instalare, configurare diferite aplicatii de securitate la clienti)

Sarcinile de baza ale tehnicienilor DSVCAM constau in instalarea si configurarea sistemelor de securitate apoi in mentenanta acestora pe toata perioada in care clientul (companie sau institutie) are contract activ de mentenanta cu Divizia POS a DAB MSP.

Beneficii:
# Bonusuri si prime de proiect in functie de performantele tale in teren
# Posibilitatea de avansare in functie de abilitatile tehnice
# Training-uri si cursuri periodice de calificare (Suntem parteneri Hikvision, Paradox, Unipos, Beninca, Ubiquiti)
# Laptop pentru tehnicienii de securitate DSVCAM
# Curs de calificare pentru tehnician DSVCAM daca ai toate abilitatile insa iti lipseste doar diploma
# Autoturisme la dispozitie pentru deplasarile in interesul DAB MSP

# Evaluare la fiecare 6 luni pentru restabilirea competentelor si a grilei de salarizare

Descrierea companiei

DAB MSP este una dintre cele mai importante companii romanesti din piata de IT & Securitate. Infiintata in 2008 in Ploiesti impreuna cu o echipa de tineri tehnicieni, DAB MSP a ajuns in prezent furnizorul permanent a peste 270 de companii din Romania, cu activitate in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Ploiesti si alte peste 20 de localitati.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la DAB MSP pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la DAB MSP pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are DAB MSP locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?