Tehnician Mobile

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Experienta/ Abilitati:

• Experienta in repararea telefoanelor mobile, de dorit, dar nu esential;
• Capabil sa lucreze in schimburi;
• Spirit de echipa

Descrierea jobului

Atributii specifice postului:

Diagnosticarea si repararea telefoanelor mobile

Responsabilitati:
• Sa execute reparatii electrice/mecanice;
• Sa inregistreze in calculator informatiile privind reparatiile.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Salariu atractiv.
Bonuri de masa.
Decont de transport.
Bonusuri si prime.

Descrierea companiei

Bine ati venit la Regenersis Romania.
Aici noi credem în combinarea necesitatilor afacerilor cu pasiunea pentru serviciile de excelenta. Lucram în stransa legatura cu clientii nostri pentru a aduce solutii ce genereaza venituri financiare semnificative, reprezentand în acelasi timp un punct de sprijin pentru politicile lor de responsabilitate.
Suntem parte a Regenersis PLC, lider european în domeniul de service pentru telefoane mobile. Patrimoniul nostru provine din peste 25 ani de experienta în asigurarea serviciilor de reciclare catre sectorul de telecomunicatii, incluzand marii producatori si operatorii de retele, permitandune astfel sa procesam atat telefoane mobile cat si echipamente de retelistica.
Regenersis PLC a fost listata la bursa din Londra începand cu luna Martie 2005, avand suportul marilor institutii financiare, în special a fundatiilor ecologiste, si a fost întotdeauna aratata ca un exemplu de mod în care industria poate combina responsabilitatea sociala si integrarea cu mediul, în acelasi timp dezvoltand o afacere puternica si de success. Grupul proceseaza peste 400,000 unitati lunar si opereaza în peste 15 tari. Incluzand Anglia, Romania, Polonia, Germania si Turcia. Suntem mandri sa avem ca si clienti fiecare operator mobil si marii retaileri si corporatii.
Suntem într-o continua expansiune, furnizand servicii de excelenta bazei noastre de clienti de-a lungul Europei . asigurand conformitatea cu legislatia în vigoare precum si cu cea aplicabila în viitor- generand în acelasi timp rezultate financiare semnificative.
Regenersis PLC a achizitionat Intec Group în Iunie 2005 în special pentru a-si întari relatia cu producatorii de terminale mobile, a-si extinde capacitatea de furnizare a serviciilor de reciclare si pentru a putea oferi servicii de garantie catre baza de clienti deja existenta pe masura ce am intrat în sectorul
.lifecycle management.. De asemenea, am achizitionat Mastercare Service Center de la DSGi pentru a ne extinde capabilitatile tehnice. Ambele achizitii au fost integrate cu succes în cadrul Regenersis. În Ianuarie 2007, Regenersis a efectuat cea mai mare achizitie a sa pana în acest moment, prin cumpararea CRC Group PLC. Aceasta achizitie va avea trei mari obiective:
1. Sa accelereze expansiunea Regenersis în Europa continentala si sa întareasca relatiile atat cu producatorii cat si cu operatorii de retele.
2. Sa creasca profitabilitatea Grupului oferind o solutie de tipul one stop shop. la nivelul întregii Europe pentru diverse produse de consum electronice
3. Sa întareasca pozitia Regenersis ca lider de piata în domeniul de activitate
Ca parte a portofoliului nostru de servicii se numara repararea si reconditionarea telefoanelor mobile. Oferim servicii de reparatii în garantie si în afara garantiei si suntem pe deplin acreditati de catre toti marii producatori.
Incepand cu martie 2008 CRC Group si Fonebak au fost redenumite Regenersis PLC.
In 2008, Regenersis Romania a castigat contracte majore pe termen lung atat cu Sony Ericsson pentru repararea telefoanelor telefoanelor mobile, cat si cu Tom Tom pentru repararea unitatilor GPS.
In acest moment, compania recruteaza peste 200 de angajati in total, pentru a sustine aceste noi contracte castigate.