Test Automation Engineer / /CI Engineer – Middle, Poland IRC171709

Descriere:

Clienții noștri sunt Tier 1 și OEM din Europa și SUA, iar dezvoltarea este orientată către soluția auto care va fi implementată în cele mai noi mașini. Proiectul este considerat excelență tehnică și acordăm o atenție deosebită motivației pentru provocările tehnice a membrilor echipei noastre, precum și compensarea excelenței.

În cadrul proiectului nostru, construim o arhitectură computer-in-the-car - cheie pentru a permite inovarea în domenii precum conectivitatea avansată, învățarea automată și conducerea autonomă.

Proiect provocator de înființare a infrastructurii de la zero pentru soluții auto pentru vânzătorii de mașini europeni.

Cunoștințele și creativitatea sunt binevenite.

  • Domeniul actual de aplicare este destinat să acopere dezvoltarea următoarelor produse:

Sprijiniți fabrica de software în proiectele noastre CI/CD cu cunoștințe de management al configurației. Conduceți proiecte în care Managementul configurației este utilizat pentru a îndeplini cerințele legale și cerințele de calitate. Implicarea în proiecte strategice de cercetare și dezvoltare auto pentru a asigura includerea managementului configurației. Creați procese și standarde pentru a sprijini gestionarea configurației la fabrica de software sau ca parte a rețelei de management al configurației la cercetare și dezvoltare. Participați la munca zilnică a Software Factory, cu scripturi, ramificări, cod sursă, versiuni, linii de bază, documentație etc.

  • Servicii de testare Testați cadrele de automatizare și infrastructura înconjurătoare pentru a permite întoarcerea rapidă a testării în pipeline CI. Cadrul CANoe și Robot Alocarea și programarea lucrărilor de testare în platforme (platforme sunt gestionate fizic de o altă echipă) Configurarea infrastructurii și operațiuni folosind instrumente precum git, gerrit, zuul, jenkins etc.

Cerințe:

  • În prezent, ținta este integrarea și testarea următoarei generații de sisteme software încorporate către noile generații de mașini. Pentru a susține actualizările viitoare ale platformei, este acum nevoia de a adăuga echipe pentru a consolida efortul de dezvoltare pentru a accelera integrarea și pentru a crește calitatea software-ului.

Intenționează să înființeze o echipă mare de la 40 FTE+ pentru a dezvolta și furniza ciclu complet de testare integrată între ECU și componente pe diferite straturi arhitecturale auto

Preferințe:

Automotive

Responsabilități:

Ca inginer DevOps la SW Factory, vei lucra cu întregul lanț CI de la arhitectură până la implementare. Veți rula și veți întreține infrastructura noastră prin principiile DevOps. Vei lucra într-o echipă agilă competentă, unde vei contribui la impact. Veți sprijini echipele de dezvoltare din cercetare și dezvoltare cu instrumente CI și moduri de lucru.

Configurarea, implementarea și automatizarea conductelor de integrare/livrare continuă pentru livrarea de software, inclusiv cadrele de automatizare a testelor. Îmbunătățiți continuu viteza, eficiența, scalabilitatea și stabilitatea sistemului de integrare continuă și a mediului. Proiectați și implementați vizualizarea stării de dezvoltare pentru a crea transparență și a permite acțiunile adecvate. Ajută la captarea cererii, tendințelor etc. de la echipele de dezvoltare în IT

Calificări/aptitudini necesare :

  • M.Sc. în inginerie electrică și/sau software, inginerie informatică sau experiență relevantă similară.
  • Scripturi de automatizare Python, Bash, Batch, Groovy sau Shell Veți avea cunoștințe solide și înțelegere a conceptelor fundamentale de CI/CD, testare automată, înțelegere a metodelor disciplinate în proiectarea, dezvoltarea, depanarea și testarea programelor software Experiență de integrare continuă instrument de infrastructură pentru dezvoltarea de software (Jenkins, Zuul și similare)

Ce oferim

Proiecte interesante: Cu clienți din toate industriile și sectoarele, oferim o oportunitate de a lucra la produse care definesc piața folosind cele mai noi tehnologii.

Mediu de colaborare: vă puteți extinde abilitățile colaborând cu o echipă diversă de oameni foarte talentați într-un mediu deschis, relaxat - sau chiar în străinătate, într-unul dintre centrele noastre globale sau facilitățile clienților!

Echilibrul dintre viața profesională și viața privată: GlobalLogic acordă prioritate echilibrului dintre viața profesională și viața privată, motiv pentru care oferim programe de lucru flexibile.

Dezvoltare profesională: dezvoltăm căi potrivite talentelor dumneavoastră individuale prin schimburi internaționale de cunoștințe și oportunități de certificare profesională.

Beneficii excelente:Oferim angajaților noștri îngrijiri medicale private, carduri pentru facilități sportive, asigurare de viață de grup, asigurare de călătorie, pachet de relocare, subvenții alimentare și activități culturale.

Avantajele distractive: Vrem să vă simțiți confortabil în munca dvs., motiv pentru care creăm un mediu de lucru bun, cu zone de relaxare, găzduim activități sociale și de teambuilding și alimentăm bucătăria noastră cu ceaiuri și cafele delicioase!

Despre GlobalLogicGlobalLogic este lider în inginerie digitală. Ajutăm mărcile din întreaga lume să proiecteze și să construiască produse, platforme și experiențe digitale inovatoare pentru lumea modernă. Prin integrarea experienței de proiectare, a ingineriei complexe și a expertizei în date, ne ajutăm clienții să-și imagineze ce este posibil și să accelerăm tranziția lor în afacerile digitale de mâine. Cu sediul central în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de proiectare și centre de inginerie în întreaga lume, extinzându-și expertiza profundă către clienții din industria auto, comunicații, servicii financiare, sănătate și științe ale vieții, producție, media și divertisment, semiconductori și industriile tehnologice. GlobalLogic este o companie din grupul Hitachi care operează sub Hitachi, Ltd. (TSE:

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la GlobalLogic pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la GlobalLogic pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are GlobalLogic locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?