Test Automation Specialist

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

583.918 BR

Introducere

O carieră în IBM Consulting îmbrățișează relații pe termen lung și colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.

Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv IBM Software și Red Hat.

Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.

Rolul și responsabilitățile dvs

În acest rol, veți lucra în Centrul nostru de inovare pentru clienți IBM (CIC), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Aceste centre oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovația și adoptarea de noi tehnologii.

Responsabilitățile tale principale includ

 • Planificați, proiectați și implementați cazuri de testare automate pentru caracteristicile nou dezvoltate
 • Formularea strategiei de automatizare
 • Lucrați îndeaproape cu dezvoltatorii, arhitecții pentru a prioritiza zonele de interes de testare și pentru a defini noi nevoi și lacune
 • Menține bateria de testare existentă, depanează problemele și îndrumează echipa de dezvoltare asupra acțiunilor corective
 • Participați activ la îngrijirea întârzierilor și planificarea sprintului

Experienta tehnica si profesionala necesara

 • Peste 3 ani de experiență practică în diferite metodologii de testare și instrumente corespunzătoare precum BDD, SpecFlow, Selenium, Robot Framework, Castravete
 • Peste 3 ani de experiență în lucrul cu procese CI/CD, metodologii și instrumente DevOps precum Git, Jenkins.
 • Peste 3 ani de experiență în dezvoltare bazată pe teste, bazată pe date și pe comportament.
 • Experiență în lucrul cu limbi precum Java, C#, .Net sau Python
 • Cunoașterea oricăreia dintre bazele de date (MySQL, MS SQL Server, PaaS SQL)
 • Experiență aprofundată în utilizarea ciclului de viață Agile și a instrumentelor de gestionare a defectelor precum Jira sau sisteme similare de urmărire a defectelor.
 • Experiență în arhitectura de automatizare a testelor
 • Experiență în construirea, întreținerea testelor automate
 • Experiență în automatizarea managementului datelor de testare
 • Abilitati excelente de comunicare atat verbal cat si scris
 • Angajați-vă în discuții cu echipe interfuncționale și veniți cu soluții de mai bună calitate la nivel organizațional
 • Abilități puternice de analiză și depanare
 • Engleză: nivel fluent

Expertiza tehnica si profesionala de preferat

 • Experimentați testarea aplicațiilor pe cloud-uri publice (Azure, AWS, GCP).
 • Experiență în automatizarea testării și instrumentelor nefuncționale, cum ar fi JMeter, LoadRunner.

Despre Business Unit

IBM Services este o echipă de consultanți de afaceri, strategie și tehnologie care proiectează, construiesc și execută sisteme și servicii de bază care reprezintă coloana vertebrală a economiei mondiale. IBM Services colaborează cu companiile de top din lume din peste 170 de țări pentru a construi afaceri mai inteligente prin reimaginarea și reinventarea prin tehnologie, cu metodologiile sale axate pe rezultate, portofoliul de lider în industrie și expertiza în cercetare și operațiuni de clasă mondială care conduc la inovație bazată pe rezultate și excelență durabilă. .

Viața ta @ IBM

Îți poftești să înveți mai multe? Sunteți pregătit să rezolvați unele dintre cele mai unice provocări ale lumii? Și gata să modeleze viitorul pentru milioane de oameni? Dacă da, atunci este timpul să ni se alăture, să-ți exprimi individualitatea, să-ți dezlănțui curiozitatea și să descoperi noi posibilități.

Fiecare membru al IBM și cei potențiali ca tine, au o voce, își croiesc propriul drum și își folosesc experiența pentru a contribui la co-crearea și la adăugarea poveștii noastre. Împreună, avem puterea de a face schimbări semnificative – de a modifica structura clienților noștri, a societății și a IBM, pentru a crea un impact cu adevărat pozitiv și pentru a face lumea să funcționeze mai bine pentru toată lumea.

Este timpul să-ți definești cariera.

Despre IBM

Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.

Declarație de locație

IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.

Fiind Tu @ IBM

IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?