TURBINATOR/ POLIZATOR ( in vederea vopsirii)

Salar net
unspecified

Candidatul ideal

Calificat/ necalificat;
Experienta: min.1 an/ post similar ( turbinator/ polizator/ vopsitor industrial) - in santier naval ( constructii nave)/ rafinarii/ constructii industriale.

Descrierea jobului

BLAST SOLTECH angajeaza pentru santierele navale DAMEN Mangalia si DAMEN Galati:

✔ TURBINATOR/ POLIZATOR ( pregatire mecanica in vederea vopsirii suprafetelor metalice).

Info/ Tel. -ascuns-/ -ascuns-

⚪️ Oferim SALARIU IN CONDITII AVANTAJOASE.
⚪️ ASIGURAM GRATUIT: TRANSPORT, CAZARE si MASA.

Descrierea companiei

Blast Soltech ofera locuri de munca pentru posturile de Maistru tehnician/ coordonator ( sablare - vopsitorie), Sef grup de lucru/ echipa, Sablator, Vopsitor industrial, Turbinator, Operator Telelift/ Amoliere, Cleaner, Muncitor Necalificat, s.a.m.d.

Relatii la Tel. +4-ascuns-
Despre noi
Blast Soltech isi desfasoara activitatea in domeniul tratarii si acoperirii metalelor in mediile industriale in colaborare cu santierele navale.
Detinem expertiza si utilaje performante necesare desfasurarii activitatilor de sablare - vopsitorie industriala.

Blast Soltech ofera solutii profesionale de sablare si vopsitorie industriala pentru constructii noi – reparatii navale, constructii industriale, masini si utilaje grele, sens în care răspundem rapid si eficient celor mai inalte exigente pentru pregatirea suprafetelor si aplicarea sistemelor de protectie din medii de joasa corozivitate - pana la medii inalt corozive.
Blast Soltech este constituita din echipe profesioniste de sablatori, turbinatori, curaţitori si vopsitori industriali cu expertiza tehnică si experienta vasta in tratarea suprafetelor metalice si aplicarea sistemelor de protectie anticoroziva pentru mediile industriale.
Suntem dedicati sa livram servicii profesionale de calitate superioara santierelor navale prin traditie incepand cu anul 1993 in Constanta, Midia, Galati si in Mangalia - inca din 1997.