Urban Designer

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

La Arcadis ne concentrăm pe atragerea, reținerea și dezvoltarea oamenilor care împărtășesc pasiunea și angajamentul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții. În schimb, îți oferim oportunitatea de a-ți transforma lumea și lumea din jurul tău, care ar putea fi prin munca clienților, perfecționându-te, promovând egalitatea și incluziunea sau implicându-te în activități de caritate, pentru a numi doar câteva. Oamenii noștri prețuiesc perspective diferite, le pasă de sustenabilitatea planetei noastre și îndrăznesc să modeleze viitorul.

Una dintre valorile noastre de bază este „oamenii în primul rând”, și susținut de fundația noastră Lovinklaan, investim în tine pe termen lung, pentru a ne asigura că îți atingi întregul potențial. Veți avea ocazia să vă dețineți cariera și să lucrați la proiecte care definesc industria, găsind soluții la provocările reale care fac diferența în viața oamenilor. Ești încurajat să ai o mentalitate de creștere și ți se oferă spațiu pentru a te dezvolta personal și profesional, construind o carieră flexibilă care să funcționeze pentru tine.

Descrierea rolului:

Te vei alătura echipei noastre de mediu, unde desfășurăm, consiliem, proiectăm și coordonăm implementarea de soluții pentru prevenirea, controlul și remedierea efectelor adverse ale activității umane asupra mediului. Oferim suport în analiza mediului cu scopul final de a monitoriza și studia nivelurile de poluanți din apă și sol.

Responsabilități de rol:
 • Proiectare de planuri tehnice pregatire pentru constructia casei;
 • Proiectarea secțiunilor transversale și a secțiunilor longitudinale, pe baza unui plan tehnic;
 • Proiectarea sistemelor de canalizare și a altor infrastructuri subterane;
 • Calcularea cantităților;
 • Dezvoltarea și implementarea unei noi soluții digitale pentru proiectele de dezvoltare urbană.

Calificări și experiență:

Obligatoriu:
 • Licență / Master în Inginerie Civilă, Amenajare a Peisajului;
 • Cunoștințe de software tehnic (AutoCAD/ Civil 3D, altele relevante);
 • Cunoștințe puternice de limba engleză.
Este bine sa ai:
 • Orice altă cunoaștere a limbii europene este considerată un mare plus;
 • Familiarizat cu legislația europeană.
Atribute cheie:
 • Abilități interpersonale mari (lucru în echipă, atitudine de susținere, dornici de a învăța, proactivitate);
 • Abordare profesională a timpului, costurilor și termenelor limită;
 • Flexibilitatea și disponibilitatea de a călători dacă este cazul.

De ce să devii un arcadian?

Munca noastră cu clienții are un impact direct asupra vieții oamenilor și asupra planetei. Facem mutarea, traiul și apartenența la orașe mai sigure, mai rezistente și mai durabile. Prin parteneriatul cu clienții noștri ca custodii responsabili ai resurselor pământului nostru, putem crea o planetă durabilă.

Continuăm să ne gândim la noi modalități de a avea un impact pozitiv și de a crea experiențe mai bune pentru oameni; Soluțiile digitale și bazate pe date au devenit parte a ADN-ului Arcadis. Lucrând împreună cu clienții și utilizând tehnici precum design thinking, putem ajunge în inima celor mai presante provocări ale clienților noștri și putem lucra împreună pentru a le rezolva.

În calitate de companie globală, ne-am angajat să sprijinim cinci dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU pentru a ne asigura că proiectele noastre contribuie la un viitor mai bun și mai durabil pentru toți. Dar nu este doar munca pe care o facem pe proiectele clienților care beneficiază comunitățile și planeta noastră. Ca o afacere globală, ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra societății prin sprijinirea comunităților locale în care activăm.

Pentru a ne ajuta să ne protejăm planeta, monitorizăm și măsurăm informațiile non-financiare pentru a informa deciziile de afaceri și pentru a reduce propriul impact asupra mediului, ca parte a angajamentului nostru de a fi zero carbon net ca companie globală până în 2030.

Angajamentul nostru față de egalitate, diversitate, incluziune și Apartenenta

Ne dorim ca tu să poți aduce cel mai bun sine la muncă în fiecare zi, motiv pentru care luăm în serios egalitatea și incluziunea și tragem socoteală pentru acțiunile noastre. Ambiția noastră este să fim un angajator de alegere și să oferim un loc minunat de muncă pentru toți oamenii noștri.

Transformă-ți lumea

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Arcadis pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Arcadis pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Arcadis locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?