Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Pe scurt, speram sa gasim in tine un magician al editarii foto si video. Pentru ca in mainile tale va sta tot Youtube-ul unui grup de reviste online de renume.
Experienta relevanta pe un rol similar este MUSAI. La fel cum este si ENGLEZA.
Din pacate fara acestea doua, nu prea putem face nimic.

Descrierea jobului

Misiunea ta e pe cat de frumoasa, pe atat de complexa:

  • vei importa emisiunile pe canalul Youtube
  • vei edita foto si video emisiuni
  • vei insera reclame (unde e cazul)
  • vei urmari canalele care pirateaza continutul propriu si blocarea lor
  • vei face research si concept pentru video-urile care urmeaza sa fie upload-ate ( sa te asiguri ca sunt creatie proprie)
  • si alte inca , cateva smecherii Youtube-istice :)
Cu alte cuvinte, esti magicianul Youtube, din a carui bagheta iese tot ce vedem noi, utilizatorii canalului video.
Scrie-ne, trimite-ne CV-ul si promitem sa iti povestim pe indelete despre compania angajatoare.

Descrierea companiei

Noi, la RightFit, credem în oameni. Si mai credem că nu este suficient sa aduci doar omul potrivit la jobul potrivit. Suntem de parere ca un perfect FIT intre candidat si compania angajatoare tine de mult mai multi factori.

RightFit s-a format tocmai pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Mai mult decat atat, Right Fit a gasit ``reteta`` prin care nu este doar o simpla agentie de recrutare.

Ce ne face cu adevarat speciali este faptul ca promovam prin tot ceea ce facem alaturi si pentru partenerii sau candidatii nostri, un stil de viata sanatos. Suntem singura agentie din Romania care alaturi de un perfect FIT pentru companie si candidat, te ghideaza si catre un stil de viata sanatos in zona de healthy lifestyle, food, drinks si healthy mindset. Pana la urma, daca nu esti sanatos in interior, nici ceea ce livrezi la exterior nu duce la performanta, nu-i asa?

In Right Fit vei gasi inainte de orice, OAMENI. Cu care odata ce ai interactionat, vei intra intr-o comunitate. Iar din acel moment, viata ta se schimba complet. Vei afla cum.

In tot acest mix, suntem ancorati in realitatea pietei de recrutare mereu. Cunoastem dificultatile cu care orice angajator se confrunta si stim ca pot fi depășite doar prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat. Negresit.

Te invitam sa ne cunosti si in online, fie pe site www.rightfit.ro fie pe Facebook. Unde iti place tie :)