Sterling Cruise angajeaza Zone Manager pentru brand-urile din portofoliul sau: Pep&Pepper, BossMiniburgers, Taksim.
Pregatire si experienta:
Studii:
Absolvent al unei forme de invatamant medii cu studii finalizate;
Aptitudini:
-inteligenta(gandire logica, memorie)
-corectitudine, seriozitate, atitudine principala in relatiile cu oamenii;
Atitudini:
-sincer, corect,integru,respectuos,dispus la colaborare,dispus la eforturi intelectuale zilnice in crearea de proceduri si verificarea acestora in locatiile unde se aplica,
-experienta in domeniul HORECA de minim 3 ani.
Responsabilitati si sarcini generale:
-cunostinte bune de operare PC: MS Office, Word,Excel,navigare internet,
-capacitate de organizare a timpului,sarcinilor si locului de munca,
-capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp,
-capacitate de a respecta termene limita,
-capacitatea de a delega sarcini membrilor din locatie si capacitatea unui bun follow-up,
-capacitatea de a gestiona in timp real necesitatile din locatiile Sterling Cruise,
-atentie la detalii,
-placere si abilitate de a invata lucruri noi,
-responsabilitate,ordine, corectitudine si seriozitate,
-asigurarea transmiterii documentelor prin soferi, fax, e-mail, curier dupa caz,
-confidentialitatea datelor prelucrate,
-elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de superiori,
-asigurarea suportului operational pentru toate departamentele firmei.
Responsablitati si sarcini specifice postului:
*Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea din mai multe restaurante tip fast-foodapartinatoare aceluiasi brand,
*Supervizeaza activtatea persoanelor din subordine,
*Verifica zilnic nivelul calitatii serviciilor prestate de unitatile de alimentatie publica din subordine,
*Verifica stocurile de alimente, bauturi si alte materiale specifice activitatii, a calitatii si integritatii acestora,
*Propune masuri de imbunatatire a serviciilor si modalitatii de atingere a nivelului de profit/target impus,
*Raspunde de recrutarea si formarea personalului,
*Propune recompensarea/sanctionarea angajatilor din subordine, inclusiv managerii din subordine,
*Organizeaza activitatea angajatilor din subordine, inclusiv managerii de locatie,
*Stabileste sarcini pentru fiecare salariat/post si urmareste respectarea acestora, inclusiv manager de locatie,
*Traseaza sarcini si responsabilitati, iar la sfsrsitul zilei verifica finalitatea sau statusul acestora,
*Primeste si ofera feedback angajatilor din subordine,
*Aduce la cunostinta Managerului Operational neindeplinirea la timp si corect a sarcinilor de catre angajatii din subordine,
*Pune in practica masurile dispuse de conducere si de instittiile de control ale statului, in urma controalelor si a cercetarii evenimentelor,
*Asigura respectarea legislatiei in vigoare, in activitatea societatii,
*Seasigura ca preparatele comercializate indeplinesc toate criteriile stabilite,
*Este responsabil cu verificarea pontajului si trimiterea acestuia la final de luna,
*Auditeaza locatiile din subordine si evalueaza personalul din locatiile pe care le gestioneaza.