Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Sterling Cruise angajeaza Zone Manager pentru brand-urile din portofoliul sau: Pep&Pepper, BossMiniburgers, Taksim.

Pregatire si experienta:

Studii:

Absolvent al unei forme de invatamant medii cu studii finalizate;

Aptitudini:

-inteligenta(gandire logica, memorie)

-corectitudine, seriozitate, atitudine principala in relatiile cu oamenii;

Atitudini:

-sincer, corect,integru,respectuos,dispus la colaborare,dispus la eforturi intelectuale zilnice in crearea de proceduri si verificarea acestora in locatiile unde se aplica,

-experienta in domeniul HORECA  de minim 3 ani.

Responsabilitati si sarcini generale:

-cunostinte bune de operare PC: MS Office, Word,Excel,navigare internet,

-capacitate de organizare a timpului,sarcinilor si  locului de munca,

-capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp,

-capacitate de a respecta termene limita,

-capacitatea de a delega sarcini membrilor din locatie si capacitatea unui  bun follow-up,

-capacitatea de a gestiona in timp real necesitatile din locatiile Sterling Cruise,

-atentie la detalii,

-placere si abilitate de a invata lucruri noi,

-responsabilitate,ordine, corectitudine si seriozitate,

-asigurarea transmiterii documentelor prin soferi, fax, e-mail, curier dupa caz,

-confidentialitatea datelor prelucrate,

-elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de superiori,

-asigurarea suportului operational pentru toate departamentele firmei.

Responsablitati si sarcini specifice postului:

*Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea din mai multe restaurante tip fast-foodapartinatoare aceluiasi brand,

*Supervizeaza activtatea persoanelor din subordine,

*Verifica zilnic nivelul calitatii  serviciilor prestate de unitatile de alimentatie publica din subordine,

*Verifica stocurile de alimente, bauturi si alte materiale specifice activitatii, a calitatii si integritatii acestora,

*Propune masuri de imbunatatire a serviciilor si modalitatii de atingere a nivelului de profit/target impus,

*Raspunde de recrutarea si formarea personalului,

*Propune recompensarea/sanctionarea angajatilor din subordine, inclusiv managerii din subordine,

*Organizeaza activitatea angajatilor din subordine, inclusiv managerii de locatie,

*Stabileste sarcini pentru fiecare salariat/post si urmareste respectarea acestora, inclusiv manager de locatie,

*Traseaza sarcini si responsabilitati, iar la sfsrsitul zilei verifica finalitatea sau statusul acestora,

*Primeste si ofera feedback angajatilor din subordine,

*Aduce la cunostinta Managerului Operational neindeplinirea la timp si corect a sarcinilor de catre angajatii din subordine,

*Pune in practica masurile dispuse de conducere si de instittiile de control ale statului, in urma controalelor si a cercetarii evenimentelor,

*Asigura respectarea legislatiei in vigoare, in activitatea societatii,

*Seasigura ca preparatele comercializate indeplinesc toate criteriile stabilite,

*Este responsabil cu verificarea pontajului si trimiterea acestuia la final de luna,

*Auditeaza locatiile din subordine si evalueaza personalul din locatiile pe care le gestioneaza.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la STERLING CRUISE HORECA MANAGEMENT S.R.L. pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la STERLING CRUISE HORECA MANAGEMENT S.R.L. pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are STERLING CRUISE HORECA MANAGEMENT S.R.L. locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?