ZOOMSERIE VIVO! / POLUS CLUJ ANGAJEAZA

Salar net
500 - 1000 EURO / luna

Candidatul ideal

- atitudine pozitiva;
- abilitatea de a învață repede;
- abilitate de comunicare si orientare către client;
- abilitate de a lucra in echipa.

Descrierea jobului

Responsabilitățile includ, dar nu se limitează la:

- Consilierea clientilor in alegerea produselor de cofetarie;
- furnizarea in permanenta a băuturilor de calitate tuturor clienților, respectând toate standardele din punct de vedere al rețetelor si al modului de preparare si prezentare;
- mentinerea si asigurarea curateniei la locul de munca;
- Servirea rapidã si calitativa a clientilor;
- organizarea şi stabilirea prioritatilor la locul de munca;
- contributia la mediul de lucru pozitiv al echipei.

Beneficiile includ, dar nu se limitează la:

- salariu negociat in fuctie de experienta;
- se respecta toate normele legale – contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la date fixe;
- concediul de odihna - respectat cu strictete;
- posibilitate de dezvoltare si crestere in cariera.

Locul de munca este disponibil pentru program full time (in ture L-D, 2 zile cu 2 zile, 10 - 22, cu 2 pauze de masa a 30 min).

Descrierea companiei

Fie că este vorba de savurarea unei cafele într-o dimineață grea, de degustarea unei prăjituri sau de alegerea unui tort pentru o persoană dragă, Zoomserie este alături de tine pentru orice eveniment dulce din viața ta!

Compania a fost infiintata in anul 1982 in zona Thesalloniki, Grecia. De-a lungul anilor aceasta afacere s-a extins aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Aici a existat o crestere continua in varietatea de produse, imbunatatind retetele traditionale ajungand sa produca retete unice si de o calitate consistenta. Prajiturile si inghetata produse de Zoomserie acopera o mare varietate a produselor traditionale dar in acelasi timp au dezvoltat peste 700 specialitati de cofetarie .

Produsele sunt realizate in fabrica noastra iar etapele de prelucare a dulciurilor sunt intr-o continua observare astfel incat ZOOMSERIE ofera consumatorilor produse proaspete si calitate exceptionala. Zoomserie acopera necesitatile pietei distribuind la momentul respectiv in Grecia si 7 regiuni diferite din Europa iar din 2011 si in Romania. Calitatea produselor noastre incepand de la materii prime pana la ambalare si distribuire este garantata prin certificatele ISO si HACCP.